Conrad is wereldwijd leverancier van producten, diensten en oplossingen op het gebied van technologie en elektronica. Onze main-focus ligt op de zakelijke markt maar ook ondernemende consumenten vinden hun weg naar Conrad. Met producten van hoogwaardige kwaliteit, nieuwe technologieën en verschillende diensten bieden wij onze klanten via Conrad.nl en Conrad.be professionele service en betrouwbare producten.

Waar staat Conrad voor?

De vestiging in Oldenzaal is één van de 12 vestigingen binnen Europa. Wij zijn vanaf deze standplaats verantwoordelijk voor de gehele Benelux en dragen zorg voor een optimale bediening van onze Nederlandse en Belgische klanten. Kwaliteit, betrouwbaarheid, laagdrempeligheid en transparantie staan bij ons hoog in het vaandel. Elke klant is welkom bij ons; van eenmanszaak tot multinational.

Behalve dat we leverancier zijn, stimuleren, faciliteren en ondersteunen we verschillende technologische initiatieven. We hechten veel waarde aan het delen en ontwikkelen van kennis. Hiervoor werken we samen met verschillende hogescholen, universiteiten en innovatieve organisaties. Want techniek is de toekomst. En techniek begint hier.

Wat betekent werken bij Conrad?

Werken voor Conrad betekent werken voor een technische, internationale e-commerce organisatie. In ons kantoor werken we met ca. 70 mensen in verschillende teams op het gebied van marketing en sales aan de uitwerking van internationale campagnes, nieuwe acties, productinnovaties, productinkoop, leadgeneratie en -opvolging en veel, veel meer. Ons customer contact team beantwoordt klantenvragen via e-mail, social media en uiteraard telefonisch en zorgt voor de orderverwerking.

  • Als lid van het Conrad team heb je de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen binnen jouw vakgebied d.m.v. opleidingen en cursussen. Ook biedt Conrad soft skill trainingen die je tijdens werktijd kunt volgen.
  • Elke 1e vrijdag van de maand hebben we een gezamenlijke borrelmiddag met alle collega’s.
  • Regelmatig organiseren de afdelingen hapjesdagen waarop iedereen iets lekkers meeneemt.
  • Je hoeft geen fruit mee te nemen, elke maandag wordt dit vers op kantoor bezorgd.
  • De teams organiseren zelf regelmatig teamuitjes ’s avonds na het werk. je bent niet verplicht om mee te gaan, maar gezellig is het wel!
  • Je houdt je pauze in de kantine of strekt even lekker de benen buiten met collega’s.
  • Behalve een uitstekend salaris bieden we een aantrekkelijke collectieve bonus.
  • We hebben een aantrekkelijke pensioensregeling, bieden een collectieve zorgverzekering en de arbeidsongeschiktheidsverzekering wordt volledig door Conrad betaald.

Wil jij deel uitmaken van ons enthousiaste team? Ben jij gedreven en sta je open voor ontwikkeling en innovatie? Kijk welke vacatures er beschikbaar zijn of stuur een open sollicitatie.