Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Kom werken

bij Conrad!

Met kantoren in 16 landen en met een zakelijke marktplaats, is Conrad Electronic BV een grote Europese speler op het gebied van Elektronica en techniek. Ons kantoor is gevestigd in Oldenzaal, op A1 locatie vlak aan de Duitse grens. Vanuit dit kantoor bedienen we de Benelux klanten (Sales en Customer Care), zorgen we voor een correcte facturatie-flow (Finance) en werken we dagelijks aan het optimaliseren van ons e-commerce platform, onze propositie en merkbekendheid (Marketing). Voor deze afdelingen zijn we regelmatig op zoek naar enthousiaste collega’s die ons helpen groeien.

U

Wat hebben wij te bieden?

Bij Conrad Electronic heerst een Familiecultuur en daar zijn we trots op. Conrad is al meer dan 100 jaar een familiebedrijf en ondanks de grootte van de internationale organisatie, is de focus altijd op de mentale en fysieke gezondheid van de medewerkers blijven liggen. Werk en privé moeten in balans zijn. Daarom bieden wij, naast een aantrekkelijk salaris en regelmatige bedrijfsuitjes, de volgende extra’s:

Pensioen & Zorgverzekering

Uitstekende pensioensregeling waar Conrad de helft voor inlegt. Ook kun je gebruik maken van onze collectieve zorgverzekering.

Thuiswerkvergoeding

Bij ons heb je de mogelijkheid om deels thuis te werken. Daar staat een vergoeding tegenover van €2,34 per dag.

Fietsplan

Via Leaseplan kun je een fiets uitkiezen die je maandelijks, in 3 jaar, afbetaalt. Zo kun je je dag fris en fit beginnen (of niet).

Opleidingsbudget

Persoonlijke groei en uitdaging vinden wij erg belangrijk. Voor elke medewerker is dan ook een opleidingsbudget beschikbaar voor studie en cursussen.

Sportvergoeding

Conrad vergoedt €150 per jaar voor je sportschool, zwemclub, yogaklas of voetbalvereniging via Bedrijfsfitness Nederland (BFN).

Dagelijks 2 stuks fruit

Elke dag kun je je vitamines aanvullen met een variatie aan fruit.  

 

Vacatures

Solliciteer nu!

Oldenzaal

Stagaire Marketing

Oldenzaal, Nederland

Stagaire Marketing

Wil jij je marketingkennis verbreden of verdiepen? Binnen onze marketingteams vind je tal van experts op het gebied van performance marketing, E-mailmarketing, product marketing, campaign marketing, SEO, SEA en marketing automation. We bieden je graag de mogelijkheid om te groeien én staan open voor jouw frisse blik.

Oldenzaal

Open sollicitatie

Oldenzaal, Nederland

Geen passende vacature?

Wij zijn altijd op zoek naar goede, gemotiveerde mensen. Ben je een kei in sales, klantenservice, finance of marketing? Stuur dan je open sollicitatie in.

Een familiebedrijf met ruim 100 jaar geschiedenis

In 1923 begon Max Conrad vanuit zijn garage in Berlijn met het verkopen van radio- en televisie onderdelen. De jaren die volgden, waren jaren van uitbreiding in de breedste zin van het woord met maar als doel: toegevoegde waarde bieden voor klanten. Sinds 1946 is het hoofdkantoor van Conrad Electronic gevestigd in Hirschau waar de 3e generatie van de familie Conrad nog steeds betrokken is bij de dagelijkse bedrijfsvoering. 
Conrad Electronic heeft kantoren in 16 Europese landen en een eigen ontwikkelingsafdeling in Hongkong.

 

Merken waar wij mee samenwerken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et

All parts of succes

Categories

Full Time
Part Time
Freelance
Internship
Work From Home

Other Pages

About us
Leadership
Careers
News & Article
Legal Notice

Newsletter