Wie zijn wij?

Conrad Electronic Benelux is een dochter van Conrad Electronic SE Duitsland en is gevestigd in Oldenzaal. De meer dan 700.000 producten worden via internet verkocht en verzonden vanuit ons hypermoderne distributiecentrum in Zuid-Duitsland.

Het bestelproces bij Conrad.nl: een kijkje in de keuken!

Dagelijks zetten onze deskundige medewerkers en de ervaren technische dienst zich in om de verwachting van klanten te overtreffen. Interesse in elektronica en techniek? Kom ook werken bij Conrad.nl, Europa’s grootste elektronica-webwinkel met een assortiment van meer dan 700.000 producten.

Onze missie

Wij luisteren naar de klant en overtreffen zijn verwachtingen. Met het proactieve Conrad-team en het complete assortiment inspireren en creëren wij tevreden klanten.

Onze visie

Denk je aan elektronica en techniek, dan denk je aan Conrad!

Onze waarden

Inspirerend
Bij Conrad krijg je altijd nieuwe ideeën en inspiratie voor jouw interesses. Of het nu in de webshop(s) of in de catalogus is, Conrad is een oneindige bron van inspiratie voor mensen die zijn geïnteresseerd in technologie zowel voor consumenten als bedrijven.

Inventief
Conrad is niet alleen een „dozenschuiver“. We leven en ademen technologie. Daarom vind je producten en oplossingen bij Conrad die enorm innovatief zijn of juist weer heel simpel. Conrad denkt vooruit, denkt buiten de kaders en Conrad denkt aan de speciale behoefte voor haar klanten.

Effectief
De mensen bij Conrad begrijpen de taal van technologie en hebben een antwoord op Iedere vraag. Jarenlange kennis en ervaring in combinatie met een breed assortiment zorgen ervoor dat we voldoen aan de behoeften van onze klanten.

Visie Is het op de hoogte blijven van de ontwikkelingen binnen je vakgebied, het signaleren van kansen of verbeteringen maar ook waar jij als persoon over 5 jaar wilt staan en hoe je daar gaat komen.

Eigenaarschap …straal je uit. Noem het verantwoordelijkheid of betrokkenheid. Je voelt je betrokken bij Conrad en verantwoordelijk voor je werkzaamheden. Je bent een professional op jouw vakgebied en je beheerst je taken tot in de finesses. Daarnaast weet je wat er van je verwacht wordt en handelt daar ook naar. Dat betekent dat je uit jezelf zaken signaleert en oppakt en indien nodig daarvoor de juiste collega’s aanspreekt om samen tot betere resultaten te komen.

Klanttevredenheid Alles wat we doen staat in het teken van de klant. Ongeacht op welke afdeling je werkzaam bent, hebben we allemaal te maken met klanten. Alles wat we doen (of niet doen) heeft effect op onze klanten, wees je dus bewust van jouw rol en wat jij er aan kunt doen om onze klanten tevreden te houden.

Resultaatgerichtheid Alles wat je doet dient een bepaald resultaat op te leveren. Of je nu praat over het verbeteren van processen, het tevreden houden van klanten of heel basaal het behalen van financiële doelstellingen alles wat we doen in onze dagelijkse werkzaamheden dienen een resultaat op te leveren.

Samenwerking “Een ketting is zo sterk als de zwakste schakel”. Onze doelstellingen behalen kunnen we niet alleen, dat doen we met ons allen. Dat betekent dus dat in veel situaties verschillende disciplines met elkaar moeten samenwerken.